projecten
Bruynzeelkeukens-professionelemarkt.nl

Zakelijke klanten

Bruynzeel als uw zakelijke partnerBruynzeel Keukens, al 115 jaar uw partner

Al vele jaren is Bruynzeel Keukens dé partner in nieuwbouw projecten als het gaat om de beste keuken voor het project. Vandaar dat steeds meer projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwverenigingen en recreatieparken voor hun nieuwbouw project vertrouwen op ons voor het ontwerp, de verkoop, de planning en de service van de keukens in het project. Dit is iets wat we al vele jaren doen en dankzij onze vele vaste klanten ook nog vele jaren willen doen. Dat kan alleen als we de aandacht blijven vestigen op het continu verbeteren van de keukens, de productieprocessen en het hele proces van klantenbehandeling.
Nieuwbouw en keukens

Bij het op een goede manier ondersteunen van een nieuwbouwproject met de keukengerelateerde zaken zijn er veel dingen waar je als projectpartner goed in moet zijn. Het gaat niet alleen om het leveren van een perfecte kwaliteit keukens die voorzien zijn van de laatste technieken. Ook niet alleen om het voldoen aan duurzaamheidseisen door bijvoorbeeld het hebben van een FSC® certificaat (CU-COC-816437). Het gaat om ketenbeheersing, van het eerste ontwerp en de samenstelling van de perfecte keuken voor het project en het budget tot aan de laatste service handeling. Als je als leverancier de klant (zowel projectontwikkelaar als consument) kunt voorzien van de beste waarde voor het geld en dat tientallen jaren kunt doen, dan pas ben je een betrouwbare project leverancier.

 


Wat kan Bruynzeel Keukens verzorgen?

De services die wij kunnen verlenen al naar gelang de wens van onze klant hangen natuurlijk af van wat u zelf al kunt of wilt doen. In principe kunnen wij het volledige proces van de keukenverkoop uit uw handen nemen maar uiteraard ook delen ervan. Dan wordt u door uw account manager die gedurende het hele project uw aanspreekpunt is, op de hoogte gehouden van de vorderingen zonder dat u er iets mee of aan hoeft te doen.

Vanaf het ontwerp en de commerciële informatie in de projectbrochure, naar kopersbijeenkomsten en kopersbegeleiding tot aan de inmeting, levering en montage kunnen wij u volledig ontzorgen met maar één doel in het hoofd: de klantentevredenheid van u en de koper. Door deze mentaliteit die wordt ondersteund door een hele organisatie en een landelijk dekkend netwerk van hoogwaardige keukenshowrooms kunnen wij dit al vele decennia blijven verbeteren. Wilt u hier meer over weten? Laat ons u bellen of op een door u gekozen manier bijpraten over wat voor u de voordelen zijn van werken met Bruynzeel Keukens.


>> Bezoek ook de website voor de zakelijke markt van Bruynzeel Keukens