projecten
Bruynzeelkeukens-professionelemarkt.nl

Waarom Bruynzeel?

Waarom kiest u voor Bruynzeel Keukens?


Een goede keuken voor een scherpe prijs

Bruynzeel is al meer dan een eeuw een gevestigd merk in Nederland. Dat wekt vertrouwen en wordt natuurlijk ondersteund door de bewijzen hiervoor als een grote klantentevredenheid en een blijvende aanwezigheid in alle segmenten in Nederland ook in economisch mindere tijden. De professionele markt vraagt een duidelijke prijsstructuur, voor producten die van hoge en blijvende kwaliteit zijn. Bruynzeel Keukens werkt samen met de beste fabrikanten van keukenwerkbladen en keukenapparatuur om de beste producten tegen de scherpste prijzen te leveren. Hierbij mogen de commercie, logistieke afstemming en service niet buiten de waardering vallen.

 

Uitgebreide collectie

U kent het wel, de grote variatie in eindgebruikers en wensen die bij projecten naar voren komen. Zoveel mensen, zoveel wensen en de projecten die we mogen voorzien van keukens variëren van sociale huurwoningen tot aan grote villa’s in dertiger jaren stijl of juist ultramodern. Dan is het goed om te weten dat er binnen onze keukencollectie een uiterst breed aanbod is in zowel soorten keukenmeubelen, werkbladen als ook natuurlijk de keukenapparatuur van alle grote merken. Trendy keukens, Design keukens, Landelijke keukens, alles is bij ons te vinden tot aan het luxe Poggenpohl toe.

 

Persoonlijke aandacht

In principe is de keuken bij een nieuwe woning of renovatie meestal een betrekkelijk kleine post voor de aannemer of projectontwikkelaar omdat het in de woningmarkt om veel grotere bedragen gaat natuurlijk. Echter voor de bewoner is een keuken samen met de badkamer één van de meest zichtbare elementen. Het verschil tussen een goede keukenleverancier en een minder goede wordt vaak pas achteraf duidelijk als de bewoners problemen aankaarten of als het project door strubbelingen minder makkelijk verkoopt. Zowel voor u als zakelijke partner als ook voor de consument geldt dat persoonlijke aandacht van ons uit leidt tot het beste resultaat.

 

Slim keukenontwerp

Wat betekent een slim keukenontwerp nu voor de professionele klant van Bruynzeel? Op het eerste gezicht zou je denken niet zoveel, maar de ervaring leert dat er veel winst te halen is door het inzetten van een professioneel keukenontwerp. Voor woningbouwcorporaties vergroot het de aansluiting op de doelgroep en verlaagt het vaak de integrale kosten. Huurders zijn meer tevreden met een goed ontworpen keuken en hebben er meer en langer plezier van. Voor koopwoningen betekent het een betere verkoopbaarheid van de woning door het inspelen op de wensen van de doelgroep, en uiteindelijk ook een betere oplevering als meer kopers voor de “standaard keuken” kiezen. Nu is er niets standaard en wordt elke keuken met en voor de koper samengesteld natuurlijk, daar zijn de kopersbegeleiders immers voor.
 

Een aanspreekpunt

In veel gevallen ligt bij de verkoop van keukens het zwaartepunt ver voor de daadwerkelijke verkoop. Dat lijkt aan de ene kant logisch maar is het volgens ons niet. Wij geloven erin dat ook als de order geplaatst is voor één of meerdere keukens het voor een professionele partij als u het prettigst werkt als u maar naar één persoon in de organisatie hoeft te kijken. Daarom behoudt u te allen tijden hetzelfde aanspreekpunt voor de zaken die van doen hebben met Bruynzeel Keukens. Of het nu is voor de bestelling of na de bestelling.

 

Op maat gemaakt

Bij een Bruynzeel keuken wordt iedere bestelde keuken geheel op maat samengesteld. Dat wil zeggen dat er geen standaard samenstellingen zijn maar dat ieder apart keukenonderdeel bij het ontwerp en de order gepakt kan worden. Bij onze leveringen betekent dit dus dat iedere order vanaf het maatwerk meubilair op een palletplaats wordt gezet om zo aangevuld te worden met alle andere keukenonderdelen. De keukenapparatuur die geselecteerd is wordt erbij geleverd, net zoals het keuken werkblad. Ook eventuele accessoires worden in de individuele levering gezet waarna voor levering de hele order nog een keer wordt afgecheckt om zeker te zijn dat dit maatwerkproduct ook weer compleet naar de klant gaat.
 

Vakkundig inmeten en monteren

Bruynzeel Keukens hanteert voor zowel de professionele als voor de consumentenmarkt een strenge kwaliteitsnorm en controle op het inmeten en monteren. Dit heeft al tot belangrijke klantentevredenheids verbeteringen geleid en is voor ons erg belangrijk. Voor u als projecteigenaar moet het ook een vereiste zijn bij het ingaan van een project met een keukenleverancier om te weten dat er ook een strenge procescontrole is. Uzelf zult ongetwijfeld ook een kwaliteitsmethodiek hebben om het algehele resultaat goed te houden en liefst te verbeteren.

 

10 jaar garantie

Garantie is bij Bruynzeel Keukens een vanzelfsprekend iets wat veel verder reikt dan de wettelijke aansprakelijkheid voor het geleverde product of de dienst. Wij staan borg voor zowel de keukens die we zorgvuldig en op maat met u of de consument hebben ontworpen, en die claim wordt ondersteund door de garantie van tien jaar.

 

 

Een flexibele betaling op maat met CBW en Bruynzeel zekerheid

Zoveel mensen, zoveel mensen, ook qua betaling. Maar niet qua prijs voor de keuken voor het nieuwe huis of appartement. Bruynzeel Keukens maakt niet alleen keuken op maat, maar ook bij de betaling zijn vele verschillende varianten te bedenken die aansluiten op de specifieke situatie. Natuurlijk hebben we voor professionele gebruikers een zakelijke opzet voor zowel de prijzen als de afhandeling. Dit is nodig omdat de beslisser ook wel de huurder of koper kan zijn en dan wordt het toch net even complexer dan bij de keukenaankoop voor en door de consument.